Okulumuz Hakkında

Salmanağa İlkokulu
SALMANAĞA MAH. SALMANAĞA AFETLER SK. SALMANAĞA ILKOKULU BLOK NO 19/1
05054913775
0
https://salmanagailkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

-Karşısındakini dinleyen, anlamak için çaba gösteren, doğru iletişim kurabilen, yargılamayan, -Teknolojinin olumlu yönlerinden faydalanıp, olumsuz yönlerinden kendini koruyabilen, sorunları çözebilen, yurtta barış, dünyada barış ilkesini benimseyen, -İnsanları seven, inanan, özgüveni olan, haklarını bilen, savunan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, -Kendi özelliklerinin farkına varıp, o özellikleri ile ilgili yönlendirilerek geleceğe hazır hale gelen, -Araştıran, gözleyen, kitap okumayı alışkanlık haline getiren, -Meraklı, şüpheci, sorgulayan, çözüm üretebilen, -Çevreye duyarlı, hayvanlara karşı sevgi ile yaklaşan bireyler yetiştirmek temel amacımızdır.

MİSYON

Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, yaratıcılıklarını geliştirmek, araştıran bireyler olmalarına yardımcı olmak, özgüvenlerini arttırıcı çalışmalar yapmak, okul ve toplum kurallarını önemsemelerini sağlamak, akılcı ve bilimsel düşünce doğrultusunda kalarak Atatürkçü düşünceyi öğretmek için varız. Bu amaçlar doğrultusunda da her geçen gün kendimizi geliştirmek zorundayız.

BAŞARILAR

Öğretmen :15
Öğrenci :268
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1236
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Grup (Anasınıfı/A, 3. ve 4.sınıflar) 07:00-11:50 Öğleci Grup (Anasınıfı/B, 1. ve 2.sınıflar) 12:00-16:50

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine 10 Km uzaklıktadır ve yolu asfalttır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Salmanağa Köyünde yer almaktadır. Salmanağa Köyü Erciş´in kuzeydoğusunda bulunup, Van Gölü´nün kuzeydoğusuna düşmektedir. Komşu köyleri; Keklikova, Kadirasker ve Ergücü´dür. Köyün nüfusu 1200 civarıdır.İlçemizin en şirin köylerinden biridir. Gölün görüldüğü, yakamozun en güzel seyredildiği yerlerden biridir. Deresi, bostanları ve Ermenilerden kalma kilisesi ile meşhurdur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları